Aanbod

Yoga

In de lessen Yoga bewegen we op het ritme van de ademhaling. De oefeningen maken de spieren sterker en flexibeler en de gedachten stiller. De energie krijgt meer ruimte om door je lichaam te stromen. Dit geeft focus en ontspanning. De oefeningen worden staand, zittend en liggend uitgevoerd. We sluiten af met een eindontspanning.

Iedereen kan yoga doen, je hoeft niet ervaren of lenig te zijn en leeftijd is niet van belang. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en past je uitvoering daarop aan. Meld je aan voor een gratis proefles.

In de lessen gebruik ik o.a. oefeningen uit de hatha - , vinyasa - en pralaya yoga.

 

Ontspanning

In de lessen Ontspanning ligt de focus op ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. De oefeningen helpen je naar binnen te keren en je lichaam en geest te ontspannen. We blijven langer in de houdingen, waardoor ruimte ontstaat in je bindweefsel en gewrichten. Hierdoor kan de energie gemakkelijker door je lichaam stromen. Je versterkt de verbinding met je eigen natuur.

Iedereen kan deelnemen aan de lessen Ontspanning. Je hoeft niet ervaren of lenig te zijn en leeftijd is niet van belang. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en past je uitvoering daarop aan. Meld je aan voor een gratis proefles.

In de lessen gebruik ik o.a. yin yoga, yoga nidra, ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatie.