Ervaringen

De yogalessen van Angela zijn erg prettig; hebben een goede opbouw, zijn gevarieerd. Voor mijzelf een bewust moment van fijne in- en ontspanning. Ik kijk er elke week weer naar uit!

Isabel 

 

Angela geeft liefdevol haar yogalessen. Het volgen van haar lessen werkt bij mij helend, ik voel me er fitter en leniger door.

Loes

 

Elke week mag ik deelnemen aan één of meerdere yogalessen bij Angela en elke keer geeft het me een heerlijk ontspannen gevoel. Binnen met rustgevende muziek of buiten naast de kippen. Of het nu een yogales of een ontspanningsles is, ik kom helemaal tot rust en na de les geniet ik van het heerlijke kopje thee. Dankjewel, Angela.

Maud

 

De yogalessen zijn voor mij een moment van pure ontspanning. Uit mijn hoofd gaan en mezelf verbinden met mijn lichaam.

Imke

 

Tijdens de lessen in de kleinschalige yogagroepen is er tijd voor ontspanning, bewustzijn, onthaasten, positieve energie en los mogen laten. Belangrijk voor mij is het nuchtere karakter van onze docente met oog voor de individuele deelnemer. Zij landt bij mij en maakt het verschil.

Nina

 

Angela geeft op een natuurlijke, afwisselende wijze les. Ze verstaat haar vak.

Anoniem

 

Angela zorgt in haar Ontspanningslessen voor een hele prettige sfeer. Met haar fijne stem leidt ze ons door de rustige yoga-oefeningen. Soms verrast ze ons met een leuk inspiratiemomentje. Ik vind de buitenlessen erg fijn, die voelen als een cadeautje. Na elke les voel ik me helemaal ontspannen en slaap ik heerlijk.

Leonoor