Welkom, ik ben Angela

Ik heb een passie voor preventie. Ik vind het fascinerend hoe het menselijk lichaam werkt en hoe groot de veerkracht van mensen is, Wat je zelf kunt doen om gezond te blijven, stond al tijdens mijn opleiding Voeding en Gezondheidsvoorlichting centraal. In diverse functies in de (publieke) gezondheidszorg zette ik me in voor het verbeteren van gezondheid en preventie. Ook met Natuurlijk, Yoga & Ontspanning wil ik hieraan bijdragen.  

Ik beoefen ruim 25 jaar yoga. In eerste instantie een uurtje in de week, als fijne vrije tijdsbesteding. Er waren periodes dat ik stopte, maar elke keer kwam ik weer terug bij yoga omdat ik merkte hoe goed het me deed, zowel lichamelijk als geestelijk. In 2017 heb ik met veel plezier de yoga docentenopleiding afgerond bij Yoga Centrum Tilburg. Daarna volgde ik een specialisatie yin yoga en diverse workshops en bijscholingen. Inmiddels is yoga niet meer weg te denken uit mijn leven.

Ik geloof dat wij mensen in onze natuurlijke staat volledig ontspannen zijn: lichamelijk, geestelijk, emotioneel. Dat we verbonden zijn met de wijsheid in ons en buiten ons. Ik ervaar dat ik vaak ver van mijn ware natuur verwijderd ben, dat ik geleid word door de waan van de dag, vastgeroeste patronen, hardnekkige gedachten, oude emoties. Yoga helpt me elke keer weer om dichter bij mezelf te komen: om me meer ontspannen te voelen en verbonden met de wijsheid in en buiten mezelf. Met Natuurlijk, Yoga & Ontspanning wil ik deze ervaring en kennis delen. Mijn wens is dat het voor meer mensen natuurlijk wordt om vanuit ontspanning en verbondenheid te leven. 

Ik ontmoet je graag in één van mijn lessen!