Aanbod

Zalige Zondag

De Zalige Zondag bij Natuurlijk Yoga & Ontspanning is een ochtend helemaal voor jezelf. Met een extra lange, ontspannende yogales en een heerlijke vegetarische lunch met verse, biologische producten van Tuinderij De Groene Schakel.

Natuurlijk beweegt mee met de seizoenen. De eerste Zalige Zondag is in de herfst. De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf. Gewassen verzamelen hun groeikracht in het zaad voor een nieuwe plant. De herfst is een seizoen van oogsten, loslaten en voorbereiden op de winter, het seizoen van de vernieuwing.

Tijdens de yogales gaan we met deze thema’s aan de slag. Een yin – yang les, met zowel spierversterkende en krachtige houdingen als yin-houdingen om helemaal naar binnen te keren. Uiteraard sluiten we af met een eindontspanning. Daarna gaan we genieten van een lekkere lunch op een bijzondere locatie.

Je bent van harte welkom!

 

Programma:

10.00: inloop met thee

10.15 – 11.45 les yoga & ontspanning

12.00 - 13.00 lunch

13.00 – 13.30 rondleiding bij Tuinderij de Groene Schakel (optioneel)

 

Praktische informatie:

Datum: zondag 1 oktober 2023

Locatie: Tuinderij de Groene Schakel, Zanddreef 31B, Prinsenbeek

Kosten: 39,50 euro

Deelname: minimaal 6, maximaal 8 personen

Ervaring met yoga mag, maar hoeft niet.

Aanmelden: klik hier.

 

Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Je deelname is definitief na betaling.

Mocht je verhinderd zijn dan ontvang je 50% van je betaling retour bij afmelding voor 22 september. Na die datum kan helaas geen restitutie plaatsvinden.